ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανεπιθύμητοι δύο Κύπριοι ρεφ από την ομοσπονδία τους – Αντίδραση Καραβέλλα στο {TS}

Ανεπιθύμητοι δύο Κύπριοι ρεφ από την ομοσπονδία τους – Αντίδραση Καραβέλλα στο {TS}

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει εδώ και μέρες που αφορά τις διοργανώσεις της Ε.Π.Ο.Λ. (Επαρχιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Λεμεσού) και τον σύνδεσμο διαιτητών της ομοσπονδίας.

Ο διαιτητής, Γιώργος Καραβέλλας, γνωστός από την παρουσία του ως ρεφ αγώνων διοργανώσεων της ΚΟΠ από το 2003 μέχρι το 2015 (από το 2016 είναι μέλος διαιτητής στην ΕΠΟΛ), επικοινώνησε με το Themasports.com για να απαντήσει σε όσα αναφέρει σε πρόσφατη ανακοίνωση της η ΕΠΟΛ, αλλά και σε όσα φτάνουν στα αυτιά του και έχουν να κάνουν με τον ίδιον και τον χαρακτήρα του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟΛ προ ημερών ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: 

«Το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.Λ. σε πρόσφατη τακτική συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα ότι οι διαιτητές Γιώργος Καραβέλλας και Κωνσταντίνος Κυριάκου είναι ανεπιθύμητοι στην Ομοσπονδία και ότι δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή αίτηση τους για να εγγραφούν στον κατάλογο των Διαιτητών της για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

Όπως τονίζεται στην απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.Λ., οι κ.κ. Καραβέλλας και Κυριάκου, οι οποίοι κατείχαν τη θέση του Προέδρου και Ταμία της επιτροπής των Διαιτητών της Ομοσπονδίας αντίστοιχα, με τις αλλεπάλληλες παραβιάσεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας και με τις άλλες ενέργειες τους που αντιστρατεύονται τους σκοπούς και τα ιδανικά μιας ιστορικής Ομοσπονδίας με τεράστια προσφορά στην κοινωνία, δεν άφηναν καμιά άλλη επιλογή από την απομάκρυνση τους από τους κόλπους της».

Ο Γιώργος Καραβέλλας μιλώντας στο Themasports.com απαντάει ως εξής: 

«Εδώ και ένα χρόνο έχω εκλεγεί πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Ε.Π.Ο.Λ. με τη στήριξη των συναδέρφων μου, άρα όφειλα ως πρόεδρος και ως άνθρωπος να σταθώ και να στηρίξω τον σύνδεσμο μας πάνω σε σωστές βάσεις, πάντα με βάση το καταστατικό και τους κανονισμούς χωρίς να παραλείψω ή να προσθέσω τίποτε σε αυτό.

Σύμφωνα, με τα προαναφερθέντα, δυστυχώς, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την ομοσπονδία.
Ζητήσαμε επανειλημμένα συνάντηση με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας τους τελευταίους δύο μήνες, χωρίς καμία ανταπόκριση. Κατόπιν απόφασης τους, εν τη απουσία μας, αποφάσισαν να τεθούμε εκτός καταλόγων διαιτητών για τη νέα σεζόν. Στη συνέχεια, αναίρεσαν την απόφαση τους για τον έναν και κράτησαν εκτός καταλόγων μονάχα το όνομα μου.

Οι λόγοι που φθάσαμε σε σημείο αντιπαράθεσης ήταν οι εξής:

1. Μετά από συνεχόμενα κρούσματα παραβατικότητας εις βάρος διαιτητών σε αγώνες, ζητήσαμε στήριξη και προστασία από την ομοσπονδία, χωρίς καμία ανταπόκριση. Τότε αποφασίσαμε ότι θα απέχουμε από τους αγώνες.

2. Μετά από απόφαση του συνδέσμου να ενεργοποιήσουμε λογαριασμό στο οποίο θα καταθέτονταν τα λεφτά του ταμείου του συνδέσμου, τα οποία λεφτά τα τελευταία τρία χρόνια βρίσκονται σε λογαριασμό της ομοσπονδίας.

Μετά από αυτή μας την ενέργεια, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την άρνηση τους στο να ανοίξουμε λογαριασμό, λέγοντας μας ότι παραβιάζουμε τους κανόνες του καταστατικού.

Το καταστατικό λέει ξεκάθαρα ότι τα λεφτά του ταμείου του συνδέσμου διαιτητών το διαχειρίζεται αποκλειστικά ο ταμίας του συνδέσμου διαιτητών.

Όπως αναφέρθηκα πιο πάνω, θεωρούμε ότι κινηθήκαμε νόμιμα χωρίς καμία παραβίαση των κανόνων όπως αυτοί ισχυρίζονται.

Δυστυχώς, μετά την όλη προσπάθεια μας για οργάνωση του συνδέσμου, κάποιοι κακόβουλα θέλησαν να αμαυρώσουν το όνομα μου, αφήνοντας να διαρρεύσει ότι καταχράστηκα τα λεφτά του ταμείου, κάτι που δεν υφίσταται.

Τα λεφτά βρίσκονται σε λογαριασμό το οποίο ανοίχτηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του συνδέσμου μας.

Ως πρόεδρος του συνδέσμου και προσωπικά ως Γιώργος Καραβέλλας λυπάμαι για τα συμβάντα, γιατί με τόση ευκολία διέσυραν το όνομα του. Είμαι έτοιμος να αποδείξω με πλήρη επίγνωση των γεγονότων, με στοιχεία, ότι αυτά είναι αναληθές. Καλώ οποιοδήποτε μέλος της ομοσπονδίας έχει στοιχεία εναντίον μου, όπως τα καταθέσει δημόσια, όπως δημόσια με διέσυρε».

 

The post Ανεπιθύμητοι δύο Κύπριοι ρεφ από την ομοσπονδία τους – Αντίδραση Καραβέλλα στο {TS} appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top